Seydişehir Belediyesi kurban bayramına hazır

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Kurban Bayramı münasebetiyle, Canlı Hayvan Pazarında onarım, bakım ve iyileştirme çalışmalarını tamamladı.İyileştirme çalışmaları kapsamında çalışmaların tamamlandığını kaydeden Belediye...

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Kurban Bayramı münasebetiyle, Canlı Hayvan Pazarında onarım, bakım ve iyileştirme çalışmalarını tamamladı.

İyileştirme çalışmaları kapsamında çalışmaların tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurban satışı yapmak üzere gelecek olan satıcıların yerlerini hazırladıklarını, canlı hayvan pazarının satıcı ve alıcılarını beklediğini kaydetti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Daha önceleri Seydişehir Belediyesinin kullanmış olduğu canlı hayvan pazarı kapanmıştı. Biz göreve geldikten sonra canlı hayvan pazarımızı yeniden aktif hale getirdik. Bölgede haftanın Perşembe günleri hayvan alış verişi böylelikle başlamış oldu. Özellikle Kurban Bayramı arifesinde son 10 gün daha canlı hale gelerek yoğunluk oluşturan bir bölgemiz. Yeni düzenlemeler yaparak, gelecek olan kurbanlıklarımızın yerlerini artırarak hazırladık. Seydişehir Canlı Hayvan pazarımız hem satıcısını hem de müşterisini beklemekte. Herhangi bir sıkıntımız yok. Hazırlıklarımızı tamamladık. Yaptığımız bu çalışmalar vatandaşlarımızın hak ettikleri hizmetin en iyisini almalarını sağlamak ve mübarek Kurban Bayramlarını sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için, Hemşehrilerimiz bizlere verdikleri güç ve destek sayesinde daha iyisini, daha fazlasını yapmak için gece-gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler hizmet için buradayız" ifadelerine yer verdi.

Seydişehir Belediyesi hizmetlerinin tatil süresinde de 7/24 devam edeceğini kaydeden Başkan Tutal, Alo 153 ve Whatsapp hattından vatandaşların yetkili birimlere ulaşabileceklerini söyledi. 10 gün sonra Kurban Bayramının idrak edileceğini kaydeden Başkan Tutal, "Kurban Bayramına sayılı günler kala ilçe halkımızın bayramını huzur ve sükunla geçirebilmesi adına bir dizi tedbirler aldık. Seydişehir Belediyesi ekiplerinin 10 günlük tatil süresince teyakkuzda olacak. Belediye hizmetleri 7/24 365 gün devam eden konular. Zabıta, Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Mezarlıklar, Fen İşleri gibi birimler işlerine devam etmekte. Amacımız vatandaşlarımızın hem ibadetlerini yerine getirirken, hem de bayramı en güzel şekilde geçirmelerini sağlamak” diye konuştu.

Bakmadan Geçme