Sivaslılar Derneği'nden MHP'ye Ziyaret

Malatya Sivaslılar Derneği Başkanı Bahattin Polat ve yönetimi , MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Ziyarette Sivaslılar Dernek Başkanı Polat, “ MHP Malatya’da Derneklerin, STK’ların, Vakıfların, umudu oldu. Bu süreçte göreve yeni gelen MHP İl Başkanı Bülent Avşar bey’in gayretleri ve çabaları bizleri heyecanlandırmaktadır. Derneğim, yönetimim adına göstermiş olduğu yüksek performansdan dolayı teşekkür ediyorum. Derneğimizin bazı sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunacağız. Bu süreçte Göreve yeni gelen MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’a  başarılar diliyoruz.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana,  STK’ların, Derneklerin, Vakıfların, Kanaat Önderlerin görüşlerini önemsediğimizi belirtmiştik.  Buradan gelen görüşlerin her zaman MHP İl teşkilatımızın yön pusulası olduğunu belirtmiştik. Sorunlarınız sorunlarımızdır düşüncesi ile, ivedi olarak gerekli merciler ile görüşüp halletme yoluna gidiyoruz. “ ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme