Parti üyesi olmayan köy kalmayacak

CHP'de Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 22 il başkanı ile toplantı yapıldı.

CHP'de Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 22 il başkanı ile toplantı yapıldı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "İstanbul’da hep birlikte büyük bir demokrasi mücadelesi verdik. Artık bunun hasadını tüm Türkiye’den alma zamanı. Bölgede, partimizin üyesi bulunmayan bir tane dahi mahalle ve köy bırakmayacağız" dedi. Toplantıda her il için özel bir dosya hazırlandı ve ilgili il başkanlarına teslim edildi. 

Daha sonra Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, il başkanlarına bir sunum yaparak bütün illeri tek tek değerlendirip sorun ve çözüm önerileri hakkında başkanlarla görüşmeler yaptı. 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki 22 İl Başkanının katılımıyla CHP Genel Merkezinde yapılan “İktidar Yürüyüşü" toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Malatya örgütünün yapmış olduğu çalışmaları paylaştı. Kiraz toplantı sonrasında Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret etti. Geçirdiği ameliyat sonrası Ağbaba’nın genel durumunun iyi olduğunu çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Bakmadan Geçme