Taşeron İşçiler Avşar'dan Yardım İstedi

Karayolları Malatya Rutin Bakım ve Onarım 81.Şube Çalışanları Avşar’ı ziyaret etti.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ,Karayolları Malatya Rutin Bakım ve Onarım 81.Şube Çalışanlarının kadroya alınmaması konusunun takipçisi olacağını açıkladı.

Karayolları Malatya Rutin Bakım ve Onarım 81.Şube Çalışanları MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı ziyaret ederek,öncelikle  hayırlı olsun dileklerini belirtip, Kadro alamadıklarını dile getirerek yardım isteklerini ilettiler.
Karayolları Malatya Rutin Bakım ve Onarım 81.Şube Çalışanları ,15 Temmuz süreci ve şimdide Afrin operasyonunda Sayın Bahçeli’nin Türkiye için vermiş olduğu net kararlardan dolayı sizin aracılığınızla teşekkür ediyoruz” diyerek, ‘’Yaz kış karayollarında bakım onarım yapan, karla mücadele eden işçiler, anahtar teslim ihalesi ile çalıştıkları gerekçesiyle kapsam dışı bırakıldılar.

Karayolları Genel Müdürlüğünde asıl işin bir parçası olan bakım ve onarım hizmetleri ve karla mücadele hizmetleri gibi süreklilik arz eden işleri yapan taşeron işçilerin kapsam dışı bırakıldığı’’ ifadelerini kullandılar.Karayolları Malatya Rutin Bakım ve Onarım 81.Şube Çalışanları,Kadro alabilmeleri hususunda yardım isteklerini ilettiler.

Konu hakkında gerekli girişimleri yapacaklarını dile getiren MHP Malatya İl Başkanı R.BülentAvşar,Anayasa Komisyon Üyesi ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ı arayarak konu hakkında bilgi verdi. Avşar ” Gerekli girişimlerin yapılacağını ve  konunun takipçisi olacaklarını belirterek,’’Kardeşlerimizin sesi olacağız ‘’dedi. Taşeron işçilerin sorunlarını halletme yolunda büyük gayretler sarf eden Avşar’’ kadro dışı bırakılan işçilerin, kadroya alınması gereklidir’’ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme