TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Malatya Şubesi'nden BİMYAD'a Plaket

TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Malatya Şube temsilcisi Murat Ali Tutar tarafından ,BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim Kurulu Üyesi Said Yalçın’a teşekkür plaketi verildi.

TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Malatya Şube temsilcisi Murat Ali Tutar ,sosyal sorumluluk kapsamında, tüm kesimlerin yararına olacak çalışmaların yapılması noktasında,TMMOB Kimya Mühendisleri Odası olarak önemli projeler sunulacağını belirti.

Tutar,’’Oda çalışmalarının kamuoyunu bilgilendirme noktasında desteğini esirgemeyen, her durumda yanımızda olan BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim’’dedi. Şube temsilcisi Murat Ali Tutar, kısa bir açıklamanın ardından Genel Başkan Selim Apohan ve Said Yalçına Plaket takdim etti. 

BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim Kurulu üyesi Said Yalçın, takdim edilen plaketten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Apohan ’’Şahsım ve Yönetim Kurulu adına TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Üyelerine ve Malatya Şube temsilcisi Murat Ali Tutar’a teşekkür ederim ‘’ dedi.

Bimyad Yönetim Kurulu üyesi Said Yalçın’da TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Üyelerine ve Malatya Şube temsilcisi Murat Ali Tutar’a teşekkür ederek, başarılar diledi.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme