Tokat'ta 5 günde 3 bin kitap toplandı

Tokat'ta Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin organize ettiği kitap kampanyasında 3 binden fazla kitap toplandı.Vicdan Hareketi Derneği Başkanı Mahmut Delen Tokat Devlet Hastanesinin karşısında kurulan...

Tokat’ta Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin organize ettiği kitap kampanyasında 3 binden fazla kitap toplandı.

Vicdan Hareketi Derneği Başkanı Mahmut Delen Tokat Devlet Hastanesinin karşısında kurulan çadırda yürütülen kampanya kapsamında toplanan kitaplardan ülke genelinde birçok vatandaşın istifade edeceğini söyledi.

Başkan Delen,"Kampanyamız kapsamında, 5 gün boyunca Tokat Devlet Hastanesi karşısında bir çadır kurduk ve kitap toplama faaliyetimizi bu çadırda yürüttük. Ayrıca Tokat il genelinde hizmet veren 8 hastanede tespit edilen 53 farklı noktada da kitap toplama faaliyeti yürüttük. Bu faaliyetlerimiz sonucunda ise önceden belirlediğimiz 3 bin kitabın üzerine çıktığımızı mutlulukla ifade edebilirim. Tüm gönüllülerimize ve kampanyamızdaki en büyük destekçimiz olan kurumumuza, Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne teşekkür ediyorum" dedi.Dernek tarafından Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mehmet Erşan’a Tokat ve bölgesindeki okuma ve anlamlandırma çabalarına verdiği destekten dolayı tablo hediye edildi. Dr. Mehmet Erşan’da faaliyet için Vicdan Hareketi Derneği’ne ve emeği geçen mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Bakmadan Geçme