Topsöğüt Üstgeçidinin Aydınlatma Ve Korkuluklarıyapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi -TCDD iş birliği ile yapılan Alparslan Türkeş Bulvarı Topsöğüt üst geçit yolunun ince işleri de büyük oranda tamamlandı.

Kaba inşaatı TCDD tarafından yapılan üst geçidin; altyapı, yan yolları, perde duvar, stabilize ve asfaltıise Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Aydınlatma direkleri ile korkulukların montajını da tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Topsöğüt üst geçidinde son olarak peyzaj düzenleme çalışması yapacak. 

Yeni Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Hastanesinin yanı sıraYeni Kapalı Spor Salonunun da aynı bölgeye yapılmasından sonra oluşan trafik yoğunluğunu aza indirecek olan üstgeçit, Kuzey Kuşak Yolu projesinin de önemli bir parçası durumunda.

Değişim – dönüşüm çalışması yapılacak

Büyükşehir Belediyesi Alparslan Türkeş Bulvarında ise yakın zamanda değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başlayacak. Üst geçitten Ergenekon köprüsüne kadar olan bölüm standartlara uygun hale getirilecek. 

Büyükşehir Belediyesi TCDD iş birliğiyle bugüne kadar 2 üst geçidin yapıldığı Malatya kent merkezinde, Yeşiltepe bölgesi Babuktu mevkiinde ise üçüncü üstgeçit yapım çalışmaları devam ediyor.

Bakmadan Geçme