Toruntay: 'Kızılay, tüm dünyanın takdirini kazanan bir kurum olmuştur'

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Türk Kızılay'ının tüm dünyanın taktirini kazanan bir kurum olduğunu söyledi.Türk Kızılay'ının 149. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir...

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Türk Kızılay’ının tüm dünyanın taktirini kazanan bir kurum olduğunu söyledi.

Türk Kızılay’ının 149. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Mustafa Toruntay, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Türk Kızılay’ının 149. kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum. Kızılay kimsenin inancına, yaşayış biçimine, diline, kısaca ne ve kim olduğuna bakmadan, muhtaç insanlara yardım elini uzatarak tüm dünyanın takdirini kazanan bir kurum olmuştur. Kan tedariki başta olmak üzere, afetzedelerin acısını ve sıkıntısını gidermekte ve ihtiyaç sahiplerine cömertçe yardım eli uzatmaktadır. Ayrıca, Türk Kızılay’ını hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve var gücüyle destekleyen büyük milletimize de şükranlarımı sunuyorum. Kızılay’ın tüm insanlığa en iyi ve kaliteli hizmeti sunma anlayışıyla çalışmalarını kesintisiz sürdüreceğine; milletimizin de maddi-manevi Kızılay’ı desteklemeye devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Türk Kızılay’ının 149. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu büyük ve güzide kurumumuzun tüm emekçilerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Bakmadan Geçme