Tüfenkci'nin görevine devam etmesi Malatya'da sevinçle karşılandı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın toplantısının ardından açıklanan yeni kabinede görevine devam etmesi Malatya'da sevinçle karşılandı.Kabine revizyonuyla 5 bakanlıkta isimler değişirken,...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın toplantısının ardından açıklanan yeni kabinede görevine devam etmesi Malatya’da sevinçle karşılandı.

Kabine revizyonuyla 5 bakanlıkta isimler değişirken, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine devam etti. Başbakan Binali Yıldırım’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Tüfenkci’nin yeni kabinede de yerini koruması Malatya’da sevinçle karşılandı.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı yeni kabinenin Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni ederek, “Yeni kabine ülkemiz için hayırlara vesile olur inşallah. Malatya milletvekilimiz Bülent Tüfenkci’nin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine devam edecek olması tüm Malatya’da sevinçle karşılanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci bakanlığı süresince çalışkanlığı ve sürdürdüğü çalışmalarla bizleri gururlandırmıştır. Bu yeni dönemde de inşallah hep birlikte ülkemizin ve Malatya’mızın daha iyi yerlere gelebilmesi adına omuz omuza mücadelemizi devam ettireceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme