Turan Emeksiz Mezunları Tarihi Mekanları Gezdi

1977 Turan Emeksiz Lisesi Mezunları, Battalgazi Belediyesinin Tur Otobüsü ile Eski Malatya'daki tarihi mekanları gezdi.

Turan Emeksiz Lisesi Dernek Başkanı Yusuf Sümer Yalçın'ın Başkanlığa tekrar gelmesi ile birlikte canlılık gelen dernek, çeşitli aktivitelerle gündemde kalmayı ve birlik beraberliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyorlar.
En son Battalgazi Belediyesi'nin Eski Malatya'ya düzenlediği Tur otobüsü ile tarihi mekanları gezen dernek yönetimi ve  üyeleri, Battalgazi Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ederek, "Trih kokan mekanlar, ve bu fırsatı bize tanıyan baş da Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ve dernek Başkanı Yusuf Sümer Yalçın'a teşekkür ederiz" dediler.
Gezi proğramı için dernek yönetimine ve 77 lilere teşekkür eden Başkan Yalçın, "Bir çok etkinliği gerçekleştirdik. Ve en son Battalgazimizin tarihi mekanlarını gezerek , devam ettirdik. Bu tur'da 77 lileri kırmayarak Tur otobüsünü bize tahsis eden baş da Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan bey'e ve Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval bey'e sonsuz teşekkür ediyorum dernek yönetimim adına.Hakikaten gezdiğimiz yerleri tarihi ayağa kaldıran bir görünüm içerisindeydi .Tarihi ayağa kaldıran öncelikle Battalgazi Belediye Başkanılığına sonsuz teşekkür ediyoruz. Gezerken gurur duyduk onurlandık" şeklinde konuştu.
77 liler Arslantepe, poyraz konağı, kervansaray, çınar ve daha bir çok tarihi mekanları gezerek turu, müzik eşliğinde bitirdi.

Bakmadan Geçme