Türk Kızılayı 1250 kişilik iftar

Türk Kızılayı tarafından İnönü Üniversitesi tarafından işletilen Hasta ve hasta Yakınları Konukevinde 1250 kişilik iftar organizasyonu gerçekleştirildi. 

İftar programı öncesi söz alan Kızılay Malatya Şube Başkanı Av.M. umut YALÇIN  Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki pek çok ilden hastanın gelerek tedavi gördüğü Üniversitemizin hastahanesinde konaklayacak yeri olmayan ve imkanları da olmayan hasta yakınlarına bu imkanları sunan Üniversitemizin ve Miad'ın bu çabalarına destek sağlamak tüm Malatya'lıların görevi. Bizde Kızılay olarak burada iftar vermeye ve hastalarımızın hasta yakınlarımızın yanında durmaya devam edeceğiz. 
Bizim için en anlamlı iftarlardan birisi de bu oldu bize bu imkanı veren bağışçılarımızdan öncelikle Allah razı olsun. Ardından bu konukevinde emeği geçen MİAD üyelerine, Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a ve  gerekse bir vakıf bilinci ile faaliyete devam eden bu tesisisin yöneticileri Önder Uyanık ve ekibine Malatya halkı adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bir dahaki ramazan ayında burada açacağımız Kızılay aş evinden bu ihtiyaç0alrın tümünü karşılayacağımızı da müjdelemek istiyorum.” Ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme