Türk Telekom Basketbol Takımı, yeni sezona Bolu'da hazırlanıyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Türk Telokom Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da devam ediyor.Yeni sezon hazırlıklarının ilk kamp dönemini Bolu'da geçiren Türk Telekom Basketbol, çalışmalarını Karaçayır'da...

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Türk Telokom Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ediyor.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk kamp dönemini Bolu’da geçiren Türk Telekom Basketbol, çalışmalarını Karaçayır’da bulunan spor salonunda sürdürüyor. Kamp çalışmaları kapsamında 8 gün boyunca Bolu’da kalacak olan Türk Telekom, antrenör Burak Gören yönetiminde teknik ve taktik çalışmalar yapıyor.

Bolu’da 16 sporcuyla birlikte geldiklerini ve güzel bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Türk Telekom Basketbol Antrenörü Burak Gören, “Genç takımımızdan bu sene geliştirme ligi oynayacak takımımız da var. Bu sene TBF’nun yeni bir uygulaması var. Geliştirme ligi oynayacak. Bu da bizim kulübümüz adına önemli olacağı için o takım oyuncularından da yaklaşık 5 tane oyuncuyu buraya getirdik. İlk kamp döneminde hazırlık maçından ziyade takımın fiziksel ve bütün sezon oynayacağımız teknik-taktik işlerine yoğunlaşma konusuna ayırıyoruz. Özellikle bu dönemde hazırlık maçı oynamak istemedik. Çünkü çok yeni başladık. 15 gündür hazırlıklarımız devam ediyor. Şu anda da maç oynayacak durumda değiliz” dedi.

Hazırlıklarını tamamladıktan sonra önümüzdeki hafta itibariyle hazırlık maçlarına başlayacaklarını belirten Gören şunları kaydetti:İki tane turnuva oynayacağız. Bir tane tek maç oynayacağız. Arkasından da federasyon kupasında 5 maç üst üste oynayacağız. Oraya hazır olmaya çalışıyoruz. Şu anda çok yeni bir takımız geçen seneki kadrodan sadece 2 tane oyuncu var. Onun dışında tamamını dışarıdan dahil olan oyuncular. Çok önemli oyuncuları da hedefimiz doğrultusunda kadromuza kattık. Kaya Peker, Ender Arslan gibi yıllarda çok üst seviyede oynayan oyuncuları da kadromuza kattık. Yine üst ligin, süper ligin çok önemli oyuncularını kadromuza kattık. Şu an çok yeni bir takımız adım adım antrenman antrenman büyümeye ve gelişmeye çalışıyoruz.”

Bakmadan Geçme