Uludağ Kış Şenliği, 3-4 Şubat'ta

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Uludağ Kış Şenliği’, 3-4 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Programa katılacak olan vatandaşlar, Uludağ’da eğlenceli anların keyfini çıkaracak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Uludağ Kış Şenliği’, 3-4 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Programa katılacak olan vatandaşlar, Uludağ’da eğlenceli anların keyfini doyasıya çıkaracak.

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’ın yılın 12 ayı kent ekonomisine katkı sağlayan bir merkez olması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin, bir gelenek haline getirdiği Uludağ Kış Şenliği, 3-4 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Katılımcılar şişme ve plastik kızak, şişme oyun parkuru, Eskimo evi yapımı, dağ bisikleti yarışı, çeşitli takım oyunları, fotoğraf sergisi ve müzik performansı gibi birbirinden farklı aktivitelerden de ücretsiz faydalanabilecek.

Şenliğe katılım sağlamak isteyenler www.uludagkissenligi.com adresinden etkinliğe dair detaylı bilgi sahibi olabilecek. Uludağ Kayak Merkezi Teleferik İstasyonu'nda yapılacak ‘Uludağ Kış Şenliği’ bünyesinde gerçekleştirilecek aktiviteler sabah saat 10.00’da başlayıp, akşam saat 18.00’de sona erecek. 4 Şubat Pazar günü ise 12.00 ile 14.00 saatleri arasında ‘Büyük Erkekler’ ve ‘Genç Erkekler’ olmak üzere 2 kategoride bisiklet yarışları yapılacak.

Bakmadan Geçme