Unutulan ziynet eşyaları emniyet müdürlüğüne teslim edildi

Yeşilyurt Belediyesinin ilçe genelinde farklı noktalara yerleştirdiği Geri Dönüşüm Evlerinde unutulan ziynet eşyaları, Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, “Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin Geri Dönüşüm Evlerinde topladıkları atıkların İŞGEM atölyesindeki tasnifi sırasında bir miktar değerli ziynet eşyasının olduğu bir çantanın olduğu tespit edildi ve kayıt altına alındı. Belediye personellerimiz konuyu hemen ilgili birimlere intikal ettirdi, bizde unutulan ziynet eşyalarını Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğüne getirerek buradaki personellere teslim ettik. Ziynet eşyalarını yanlışlıkla Geri Dönüşüm Evine bırakan vatandaşımızın Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğüne başvurması gerekmektedir. Ziynet eşyalarının bulunması sırasında emeği geçen ve duyarlı bir yaklaşım örneği sergileyen personellerimizi tebrik ediyor, kutluyorum” dedi.

“İnşallah en kısa sürede asıl sahibine ulaşır”

Yeşilyurt Belediyesi İŞGEM personellerinden Rahşan Ekici ise, “ Atölyemizde Geri Dönüşüm Evlerinden gelen eşyaların ayrıştırılması, yıkanması, ütülenmesi ve poşetlenmesini yaparak paket halinde Emanet Çarşısına gönderiyoruz. Bugün mesai arkadaşlarımızla eşyaların ayrıştırılmasını yaparken değerli eşyaların olduğu bir çanta bulduk. Bu eşyaları üst birimlerimize intikal ettirdik ardından bu değerli eşyaları Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğüne teslim ettik. İnşallah bu ziynet eşyaları asıl sahibine en kısa sürede ulaşır” diye konuştu.

Bakmadan Geçme