Vali Ali Kaban, Tümg. Asım Kocaoğlu'na Ziyarette Bulundu

Vali Ali Kaban, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu’na ziyarette bulundu.

Ülkemizin iç ve dış güvenliğini milletimizin huzurunu tehdit eden PKK/PYD/KCK ve diğer terör örgütlerini bertaraf etmek üzere, 20 Ocak 2018 Cumartesi Günü Saat: 17.00 'de Afrin'e yönelik olarak başlatılan "Zeytin Dalı Harekâtı" Merkezi İlimizde konuşlu olan 2.Ordu Komutanlığımız ve bağlı birlikleri tarafından yürütülmektedir.

Milli birlik ve beraberliğimizin doruk noktasına ulaştığı bu günlerde başlatılan bu harekatın yanında olduğumuzu göstermek için ay yıldızlı bayrağımızla destek vermek gerektiği düşüncesiyle 22 Ocak Pazartesi günü saat 09.00’da başta Valilik binamız olmak üzere, Belediyelerimiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda ve konutlarımızda dev bayrağımızı dalgalandırmak üzere tüm Malatyalı hemşerilerimizi Ayyıldızlı Bayrağımızla donatmaya davet eden Vali Ali Kaban,

Bugün 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Asım Kocaoğlu’nu ziyaret ederek Silahlı Kuvvetlerimiz ve 2.Ordu Komutanlığına bağlı birliklerle yürütülen “Zeytin Dalı Harekatı” nedeniyle nezdinde başarı ve muvaffakiyet dileyip Ayyıldızlı Bayrağımızı hediye etti.

Bu nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Vali Kaban’a hediye ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Kaban, Tümgeneral Kocaoğlu ile bir süre gündemle ilgili görüşerek buradan ayrıldı.

Bakmadan Geçme