Vali Kaban'dan Bimyad'a ziyaret

Malatya Valisi Ali Kaban ,(BİMYAD) Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği'ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Vali Kaban’ı Başkan Selim Apohan ve Yönetim Kurulu üyeleri birlikte karşıladı. Vali Kaban’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Apohan" Sayın Valimiz Malatya’ya geldiği günden bugüne kadar  çok kısa bir sürede kendisini sevdirdi. Basın mensupları ve vatandaşlarla uyum  ve iyi ilişkiler içerisinde olduğunu görüyor ve taktir ediyoruz. Bundan sonrada bu diyalogun aynı şekilde devam edeceğine yürekten  inanıyorum. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Vatandaşların sağlıklı bir şekilde haber alması yönünde basın mensuplarının önemli bir işlev gördüğünü belirten Vali Kaban ise konuşmasın da, "Bu hizmetin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için basın çalışanlarımıza büyük görevler düşmektedir. Kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza doğru ve tarafsız bir şekilde anlatılması ve bilgilendirme hususunda basın mensuplarının almış olduğu sorumluluk ta çok önemlidir. Mevcut süreçte  karşılıklı anlayış ve birliktelik içerisinde Malatya’ya  hizmet noktasında çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz’’ diye konuştu.
Vali Kaban Kayısı sektörünede değinerek, "Malatya kayısısının hakkettiği yere gelmesi yönünde elimizden gelen tüm çabayı, kayısı üreticilerimizle ve  basın yolu ile halletmeye çalışacağız."ifadelerini kullandı.

Vali Kaban, konuşmasının sonun da ,Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 
HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme