Vali Kaban'dan, Malatya Tso'ya Ziyaret

Malatya Valisi Ali Kaban, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na hayırlı olsun ziyaretin bulundu.

Ziyarette konuşan Vali Kaban, sanayileşmenin Türkiye ve şehirlerin kalkınmasının en önemli dinamosu olduğunu söyledi.
Malatya’nın insan yapısı, coğrafyası, doğası, sanayisiyle doğunun incisi konumunda olduğuna dikkat çeken Kaban, şunları kaydetti:
"Amacımız, hiç şüphesiz ilimizin daha iyi noktalara gelmesidir. Malatya’nın güzelliklerine güzellik katabilirsek ne mutlu bize. Bunun için de kentimizin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasını sağlamak için hep birlikte uğraş vereceğiz. Güzel çalışmaları el birliğiyle, birbirimizin heyecanını artırarak, işbirliği koordinasyonunu iyi bir noktaya getirecek şekilde çalışacağız. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum."
Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, Ticaret ve Sanayi Odası olarak Malatya’nın gelişmesi adına çalışmalar ve projeler yürüttüklerini kaydetti.
Malatya’nın en büyük avantajlarından birinin kurumlar arasında işbirliği içinde gerçekleştirilen çalışmalar olduğunu aktaran Sadıkoğlu, "Sizlerin katkısıyla sağlanan birlikteliğin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Malatya iş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincinde hareketle, kentimiz ve ülkemiz için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme