Valisi Kaban, ''MÜSİAD hem ekonomik hem de sosyal anlamda çok gayretli''

Malatya Valisi Ali Kaban, 'MÜSİAD'ın, kurulduğu günden bu güne kadar ki ekonomik ve ticari anlamdaki çalışmalarının yanı sıra toplumun geleceğine yönelik proje ve çalışmalarda da fazlası ile gayretli olduğunu görüyorum' dedi.

MÜSİAD ziyaretinde konuşan Malatya Valisi Ali Kaban, MÜSİAD’ın önemine dikkat çekerek, “MÜSİAD’ın, kurulduğu günden bu güne kadar ki ekonomik ve ticari anlamdaki çalışmalarının yanı sıra toplumun geleceğine yönelik proje ve çalışmalarda da fazlası ile gayretli olduğunu görüyorum” dedi.

Malatya Valisi Ali Kaban, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Malatya’nın gelişmesi için MÜSİAD olarak ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini ifade etti. Kalan, “Bizler Malatya’daki Sivil Toplum Kuruluşları olarak Malatya’ya verdiğimiz katkıyı Valimizin görev yaptığı süreç içerisinde de göstereceğiz. İnşallah hep birlikte güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu.

MÜSİAD’ın önemine dikkat çeken Malatya Valisi Ali Kaban ise, “MÜSİAD’ın, kurulduğu günden bu güne kadar ki ekonomik ve ticari anlamdaki çalışmalarının yanı sıra toplumun geleceğine yönelik proje ve çalışmalarda da fazlası ile gayretli olduğunu görüyorum. Ekonomik olarak bir güç haline gelmekteyiz. Bu anlamda da bunu destekleyecek toplumsal ve psikolojik alt yapıları bir arada tutabilmek ve onları bir dinamik olarak, hazır etmek büyük önem arz ediyor. Biz, Malatya Valiliği olarak Malatya ekonomisinin gelişmesi için her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme