Velioğulların Aşiretinden Ekici'ye Tam Destek

Malatya'da oy potansiyellerinin 20 binleri bulan Velioğulları aşireti MHP Adayı Ömer Ekici'ye tam destek olacaklarını belirttiler. Malatya'da Velioğullarıaşireti,MHP Adayı Ömer Ekici için iftar proğramı düzenledi.

Malatya’da oy potansiyellerinin 20 binleri bulan Velioğulları aşireti MHP Adayı Ömer Ekici’ye tam destek olacaklarını belirttiler.
Malatya’da Velioğullarıaşireti,MHP Adayı Ömer Ekici için iftar proğramı düzenledi.
Malatya’da MHP’ye destek çığ gibi büyüyor. MHP Malatya Adayı Ömer Ekici’ye Malatya’nın köklü aşiretlerinden Velioğulları tam destek oldu. Milletvekili Adayı Ekici için bir iftar proğramı düzenleyen aşiret, “MHP’den aday olan hemşerimiz Ömer Ekici’ye aşiret olarak tam destek vereceğiz. Bugünde iftar proğramını Milletvekilimiz Ömer Ekici için düzenlemiş bulunuyoruz. İftar programımıza katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” dediler.
İftar öncesi Kısa bir konuşma yapan MHP Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici ise, “bu güzel destek için Velioğulları aşiretine sonsuz teşekkür ediyorum. Meclis’de sizlerin eli kulağı olacağıma söz veriyorum. İçinizden birisi olarak, bu desteğe layık olmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.
İftar proğramına MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya ve MHP İl Başkan Yardımcısı ve yönetimi katıldı. Çok sayıda aşiret üyelerinin katıldığı iftar proğramı sonrası MHP Milletvekili adayı Ekiciye büyük sevgi gösterisi gerçekleşti.

Bakmadan Geçme