Voleybol:3 - Palandöken Belediyespor Voleybol: 1

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı sahasında karşılaştığı Palandöken Belediyespor'u 3-1 yenerek kötü gidişe dur dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı sahasında karşılaştığı Palandöken Belediyespor’u 3-1 yenerek kötü gidişe dur dedi.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligdeki kötü gidişatına Palandöken Belediyespor galibiyetiyle nokta koydu. Malatya temsilcisi sahasında 3-1 galip geldi.

Malatya temsilcisi Malatya Büyükşehir Belediyespor müsabakada 1-0 geriye düşmesine rağmen toparlanarak 3 set art arda kazandı ve müsabakayı 3-1 galip noktaladı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Muhammet Çatar maç sonrası yaptığı açıklamada, genç bir ekiple mücadele ettiklerini ve ilerleyen haftalarda daha farklı bir kimliğe bürüneceklerini söyledi.

Palandöken karşısında etkili bir oyun oynadıklarını belirten Çatar, “Genç bir takımız ve oyuncularımız yavaş yavaş lige ısınıyor. Bundan sonraki haftalarda daha iyi bir takım izleteceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme