Yazıhan'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası

Yazıhan'da Kurumlar arası Voleybol Turnuvası düzenlendi.

Yazıhan’da Kurumlar arası Voleybol Turnuvası düzenlendi.
Yazıhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği Liseler  arası futbol turnuvası, ortaokullar arası voleybol  ve tenis turnuvasından sonra Kurumlar arası Kaymakamlık Voleybol Turnuvası gerçekleştirildi.
“Kaymakamlık Turnuva Birincisi”
8 takımın katıldığı turnuvada Yazıhan Kaymakamlığı birinci olurken, Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci ve Hamidiye Ortaokulu Müdürlüğü üçüncü oldular. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve orijinal Malatyaspor forması hediye edildi.
“Gençlerin İlgisi Yoğun”
Yazıhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dağ yaptığı açıklamada göreve geldiği günden bu yana ilçede birçok turnuva organize ettiklerini ve  bu turnuvaların gençler tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi.  Başta Yazıhan Kaymakamı Sayın İdris Akça’ya, turnuvada emeği geçenlere ve  katılan tüm takımlara teşekkür eden Ali Dağ gençlere yönelik spor faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
“Sporu Önemsiyoruz”
Turnuvayla ilgili düşüncelerini paylaşan Yazıhan Kaymakamı İdris Akça, sporun dostluk, kardeşlik, komşuluk, centilmenlik ve sağlık gibi değerleri beslediğini, bu sebeple İlçede yapılacak en küçük sportif faaliyeti bile önemsediklerini ifade etti. Turnuva boyunca kurumların birbirleriyle daha fazla iletişime geçtiğini, güzel maçlar neticesinde katılımcıların hem spor yaptıklarını, hem de bu sayede sağlıklarını koruduklarını söyleyen Yazıhan Kaymakamı Akça, özellikle gençlerin spora teşvik edilmesi noktasında bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu belirtti.

Bakmadan Geçme