Yeni Malatyaspor ile Osmanlıspor puanları paylaştı

Yeni Malatyaspor U21 Takımı, sahasında Osmanlıspor U21 Takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Yeni Malatyaspor U21 Takımı, sahasında Osmanlıspor U21 Takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Sabah saat 10.00’da başlayan maça Yeni Malatyaspor, kalede Abdulsamet Damlu, savunmada Emre Akçebe Talha Cellat, Mehmet Zincirkıran, Eyüp Uçar, orta sahada Fatih Gürden, Taylan Ökke, Furkan Pekşen, Ferhat Canlı, Burak Kavlak, forvette ise Furkan Savucu ilk 11’i ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında baskılı oynayan Yeni Malatyaspor, henüz 3. dakikada golü buldu.

Rakip yarı sahanın solundan kullanılan serbest vuruşta savunmadan seken topu iyi takip eden Burak Kavlak’ın röveşatasında meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu.

Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarı daha etkin görünen taraf misafir takım Osmanlıspor oldu. Yeni Malatyaspor’da sarı kartı olan Talha Cellat, 58. dakikada ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Baskısını artıran Osmanlıspor, 65. dakikada beraberlik golünü buldu ve skor 1-1’e geldi.

Osmanlıspor da maçın son bölümlerinde sahada 10 kişi kalırken, taraflar 1 puana razı oldu.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun, kendi hataları nedeniyle rakibi maça ortak ettiklerini söyledi. Uçkun, “Yediğimiz gol maalesef de kendi savunmamızın hatasından kaynaklanan bir pozisyondu. Onun öncesinde gereksiz yere hiç olmaması gerekirken kırmızı kart görüp 10 kişi kalmamız, gol yememizde en büyük etkendi. Havanın sıcak olması ve diğer tüm şartların ne derecede olduğunu zaten bütün sporseverler biliyor. Bu şartlar içerisinde en iyi oyunu oynayarak en iyi skoru almaya çalıştık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu ligde yeniyiz ama lige yavaş yavaş ısınıp gücümüzü sahaya daha iyi yansıtacağız”diye konuştu.

Bakmadan Geçme