Yeni stadın eksikleri için Büyükşehir Belediyesi'ne 7,5 milyon TL

Malatya'ya yapılan yeni stadyumdaki eksikliklerin tamamlaması için Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Toto teşkilatı tarafından 7,5 milyon TL kaynak aktarıldı.

Malatya’ya yapılan yeni stadyumdaki eksikliklerin tamamlaması için Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Toto teşkilatı tarafından 7,5 milyon TL kaynak aktarıldı.

Resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 27 bin 44 seyirci kapasiteli Malatya Stadyumu’nda eksikleri giderecek kurum olan Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne, Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Toto teşkilatı aracılığıyla yaklaşık 7,5 milyon TL maddi destek sağlandı.

Konuyla ilgili elde edilen bilgilere göre daha önce belediyeye devredilen stattaki işlemler için bu kaynağın kullanılacağı öğrenildi. Locaların bölünmesi, elektronik reklam tabelaların montajı, soyunma odalarındaki iç peyzaj, tribünlerin işaretlenip bölünmesi ve bağlantı yollarının yapılması için daha önce Gençlik Spor Bakanlığı’ndan stadı devralan Malatya Büyükşehir Belediyesi, paranın kendi hesaplarına yatmasıyla birlikte harekete geçerek çalışmalara başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleşen törende konunun gündeme geldiği ve talimatların hızlıca verilmesiyle paranın aktarıldığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme