Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma Derneği Avşar'ı Ziyaret Etti

Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma Ve  Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene ve yönetim kurulu MHP İl Başkanı Bülent Avşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) İl Başkanı Bülent Avşar, “MHP’ de artık bir değil 4 Boztepeli kardeşiniz var. 5 Kasım seçimlerimizde delegelerimizin büyük teveccühü ile bizi bu kutsal göreve getirdiler.Rabbim bizleri utandırmasın.Doğup büyüdüğümüz, Çocukluğumuzun ve gençliğimizin en güzel yıllarını geçirdiğimiz, Yeşiltepe’de sizleri burada ağırlamak bizim için onurdur. Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene başda olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Hayır işlerinde, sosyal alanda, eğitimde yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar için bir Yeşiltepeli olarak gurur duymaktayız.Bundan sonraki süreçte, MHP İl Başkanlığı Olarak elimizden ne geliyorsa, doğup büyüdüğümüz şirin beldemiz için yapmaya hazırız. Kısa zaman içinde hem derneğimizi hem de Yeşiltepeli vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Tekrar hayırlı olsun ziyaretlerinizden ötürü teşekkür ediyor, sizleri burada ağırlamaktan dolayı onur duyduğumu belirtmek isterim”dedi.
MHP İl Başkanlığı’na getirilen Bülent Avşar’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Gözene, “ Delegelerinizin büyük çoğunluğunu alarak göreve gelmenizden dolayı tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun. Malatyamıza hayırlı hizmetler getirmesini diliyorum. Dediğiniz gibi Yeşiltepelilerin her mevkide rol aldığı Malatyamız’da, sizlerinde Yeşiltepe’ye güzellikler katacağından eminim. Şahsım ve yönetimim adına tekrar başkanlığınız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Bülent Avşar’a,  hat sanatı elif vav süslemeli tablo hediye edildi.

Bakmadan Geçme