Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Meclis Üyelerini makamında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 'Düşüncelerinden sürekli istifade ettiğimiz Meclis Üyelerimiz ile el ele vererek Yeşilyurt'u geleceğe en doğru ve güzel bir şekilde...

Yeşilyurt Belediye Meclis Üyelerini makamında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Düşüncelerinden sürekli istifade ettiğimiz Meclis Üyelerimiz ile el ele vererek Yeşilyurt’u geleceğe en doğru ve güzel bir şekilde hazırlıyoruz. Meclis Üyelerimizin önerileri hizmetlerimizin kaliteli, nitelikli ve kalıcı olmasını sağlıyor” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi hizmet binasında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini sundular.

Yeşilyurt Belediye Meclis Üyelerini makamında ağırladığı için büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Hacı Uğur Polat, binalarda yapılan yenileme, teknik alt yapı değişiklikleri ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Yeşilyurt Belediyesinin tüm hizmet binaları ve personelleriyle milletin hizmetinde olduğunu ifade eden Başkan Polat, “ Yakınca’da ki hizmet binamızı tamamen boşaltıp Başkanlık makamı başta olmak üzere Başkan Yardımcılarımızı ve Birim Müdürlüklerimizi buradaki iki binaya taşıdık. Her iki binanın iç ve dış yapısında bazı değişiklikler yaptık, teknik alt yapısını daha güçlü hale getirdik. Başkanlık Makamı, Başkan Yardımcılarımız ile Birim Müdürlüklerimizin aynı yerde olması vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetin daha hızlı ve süratli olmasını sağlayacaktır. Hemşehrilerimiz Yeşilyurt Belediyesindeki işlemlerini daha rahat ve kolay yapmaya başladı. Maliyetsiz bir şekilde hizmet binası sorununu çözüme kavuşturduğumuz için mutluyuz, Yeşilyurtumuza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.Yeşilyurt’u ortak akıl anlayışı çerçevesinde yönetmeye devam ettiklerini, Meclis Üyelerinin görüşlerine ise ayrı bir önem verdiklerini hatırlatan Polat, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ortak aklı sürekli canlı tutmaya ayrı bir özen gösterdik. Özellikle de her ayın ilk haftasındaki Salı günleri gerçekleştirdiğimiz Meclis Toplantılarımızda Meclis Üyelerimizin özgür bir ortamda düşüncelerini paylaşmaları, önerilerini sunmalarına önem verdik. Yeşilyurt’un hem bugünü hem de geleceğine yönelik çıkan Meclis kararlarını karşılıklı fikir alış verişleri şeklinde alıyoruz, bu durumda devletimizin bize aktardığı bütçenin daha dengeli kullanılmasını, proje ve yatırımların kaliteli, nitelikli ve kalıcı olmasını sağlıyor. Meclis Üyelerimiz arasındaki fikir paylaşımları, karşılıklı saygı çerçevesinde gerçekleşen düşünce alış verişleri ve doğru yönlendirmeler Yeşilyurt’un çehresini değiştiren büyük yatırımların anahtarı durumundadır. Düşüncelerinden sürekli istifade ettiğimiz Meclis Üyelerimizin olumlu ya da olumsuz fikirleri ilçemizin tüm yerleşim yerlerindeki sıkıntıları daha yakından görmemize vesile oluyor. Bu düşünceler ışığında; Yeşilyurt’un tüm bölgelerindeki gelişim seviyesini doğru ve mantıklı hizmetlerle yükseltmeye çalışıyoruz. Bizlere her türlü ortamda düşünceleri ve önerileriyle desteklerini esirgemeyen tüm Meclis Üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme