Yeşilyurt Kent Konseyi'nden köy okulu öğrencilerine hediye

Yeşilyurt Kent Konseyi Üyeleri, Ortaköy Mahallesinde bulunan Şehit Şükrü Ulutaş İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrencilere hediye dağıttı.

Yeşilyurt Kent Konseyi Üyeleri, Ortaköy Mahallesinde bulunan Şehit Şükrü Ulutaş İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrencilere hediye dağıttı.

Ziyarete Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, Yeşilyurt Bilim ve Kültür Derneği Başkanı Özkan Baytekin ve gönüllüler katıldı. Ziyarette konuşan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, çocuklara yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunu ifade ederek, “Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Biz de, Yeşilyurt Belediyesi olarak her alanda eğitim ve öğretim gören çocuklarımızın, gençlerimizin her daim yanında olmaya çalışıyoruz” dedi. Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu ise, “Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisimizde bulunan gençlerimizle birlikte köy okullarını ziyaret ederek, minik yüreklerde büyük tebessümler oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün burada “Bilgi Pınarı” projesi kapsamında köy okulunda okuyan imkanları kısıtlı öğrencilerimizi ziyaret ederek gençlerimizin hazırladığı paketleri hediye ediyoruz. Hem köylerdeki öğrenci kardeşlerimizin yüzlerinde tebessüm oluyoruz, hem de imkan sağlayarak farkındalık oluşturuyoruz. Bütün gençlerimizi toplum yararına olan projelerimize davet ediyorum. Yeşilyurt Kent Konseyi olarak geleceğimize sahip çıkıyoruz. Ben buradan etkinliğe destek veren Yeşilyurt Belediyemize ve tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere hediyeler dağıtıldı.

Bakmadan Geçme