Yolcunun halinden en iyi anlayana plaket ve altın

Aydın Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından 2 yıl önce başlatılan 'Ayın şoförü' uygulamasında bu ayın şoförü çeyrek asırdan bu yana Aydın Efeler ilçesinde direksiyon sallayan Vedat Özdemir oldu. Kooperatif Başkanı...

Aydın Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından 2 yıl önce başlatılan ‘Ayın şoförü’ uygulamasında bu ayın şoförü çeyrek asırdan bu yana Aydın Efeler ilçesinde direksiyon sallayan Vedat Özdemir oldu. Kooperatif Başkanı Okan Yalçın’ın makamında düzenlenen törende ayın şoförü kadınlar tarafından altın ve plaketle ödüllendirildi.

Sabah saatlerinde, Mimar Sinan Mahallesi’nde kooperatifin son durak tesislerinde gerçekleştirilen ödül töreninde ayın şoförü ödülünü SGK Aydın İl Müdiresi Zeynep Yılmaz ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener’den aldı. Törende yolcunun halinden en iyi anlayan şoföre plaket takdim edilirken, ayın şoförü Vedat Özdemir’i de en iyi şekilde motive edip yola gönderen eşine de altın gönderildi.

Aydın Efeler Şehirçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak 2 yıl önce başlattıkları uygulamada 23. Ayı geride bıraktıklarını belirten Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, “Kooperatif olarak Aydın halkına ve insanlarımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösteriyoruz. Güzel mesafeler aldık. Bu uygulama ile şoförlerimizde iyi bir motivasyon artışı oldu. Bu tür uygulamalara devam edeceğiz. Her ay ödülü farklı bir kurumumuzun müdürü veriyor. Bizdeki bu uygulamayı örnek alıp kendi kurumlarında da aynı uygulamayı başlatan müdürlerimiz de oldu. Bu uygulamanın yanında öfke kontrolü kursları düzenledik. Hedefimiz her geçen gün hizmet kalitesini daha da arttırmak” diye konuştu.

Şoförlerin sadece taşıma hizmeti değil aynı zamanda önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini belirten SGK Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz, ayın şoförü seçilen Vedat Özdemir’in plaketini takdim etti. Şoförü en iyi şekilde yola hazırlayan Vedat Özdemir’in hanımı için hazırlanan altını da hanımına iletmesi için Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener takdim etti.Programa Aydın SGK İl Müdürü Zeynep Yılmaz, AGC Başkanı Semra Şener, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Öner Oflaz, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Ahmet Engin, Kooperatif Başkanı Okan Yalçın’ın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bakmadan Geçme