Zereyli ve Çaparoğlu Kuluncak'ta

24 Haziran seçimlerine 2 gün kala MHP Malatya adaylarından Dr.AdilZereyli  ve Bekir Enes Çaparoğlu, Kulunca merkez ve mahallelerinde seçim çalışmalarına devam etti.

Kuluncak’da büyük sevinçle karşılanan MHP Milletvekillerinden Adil Zereyli ve Bekir Enes Çaparoğlu merkezde ve mahallelerde seçim çalışmalarına ara vermeden devam etti. Kuluncak’a yapılan seçim gezisine MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Yücel Polat ve teşkilatta katıldı. Kuluncak’ta ilk ziyareti MHP Kuluncak İlçe teşkilatını ziyaret ederek başlayan milletvekilleri, daha sonra merkezdeki tüm esnafları tek tek gezerek, önce dua sonra oy istediler.
Kuluncak mahallelerinden İlisuluk, Aşağı Selimli ve Kızılhisar’daki vatandaşları da ziyaret ederek bir süre sohbet eden Milletvekili adayları, mahallelerdeki büyük teveccüh karşısında , seçimlerin son saniyesine kadar sıkılmadık el, ziyaret edilmeyen mahalle, köy kalmayacak dediler. Kızılhisar mahallesinde kahvede yapılan mahalle toplantısında, vatandaşların Milletvekillerine, “530 seçmenimiz var. 500 seçmen Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliğinde ise, MHP’ye oy verecektir. Bundan emin olabilirsiniz .”ifadelerini kullandılar.
Mahallelerdeki vatandaşların Türkiye siyasetinde ve meclisinde mutlaka Dr.Devlet Bahçeli’nin güçlü bir şekilde olması gerektiğini söyleyerek, “15 Temmuz sonrası sayın Bahçeli’nin beka için, vatan için, millet için yaptıklarını asla unutmayacağız. Ah de vefa örneği sergileyeceğiz. Kuluncak merkez dahil köyler, mahalleler  MHP için çalışıyoruz” dediler.
MHP Malatya Milletvekilleri Kuluncak Kaymakamı Mehmet  Erdemi’de makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Bakmadan Geçme