Zeytin Dalı Harekatına Destek

Malatya Valiliği, "Başta valilik binamız olmak üzere belediyelerimiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda ve konutlarımızda dev bayrağımızı dalgalandırmak üzere tüm Malatyalı hemşehrilerimizi, Malatyamızı ay yıldızlı bayrağımızla donatmaya davet ediyoruz"

Malatya Valiliği, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla kentteki tüm kamu kurumları ve konutları, Türk bayraklarıyla donatmaya davet etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ülkenin iç ve dış güvenliğini, milletin huzurunu tehdit eden PYD/KCK/PKK ve diğer terör örgütlerini bertaraf etmek üzere 20 Ocak'ta Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'e yönelik harekat başlatıldığı hatırlatıldı.

Harekatın Malatya'da konuşlu 2. Ordu Komutanlığı ve bağlı birlikler tarafından yürütüldüğü belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin milli birlik ve beraberliğinin doruk noktasına ulaştığı bu günlerde başlatılan bu harekatın yanında olduğumuzu göstermek için dualarımızla ve ay yıldızlı bayrağımızla destek vermek gerektiği düşüncesiyle 22 Ocak Pazartesi günü saat 09.00'da başta valilik binamız olmak üzere belediyelerimiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda ve konutlarımızda dev bayrağımızı dalgalandırmak üzere tüm Malatyalı hemşehrilerimizi,  Malatyamızı ay yıldızlı bayrağımızla donatmaya davet ediyoruz.

Kahraman ordumuzun bu harekattan da dünyaya örnek teşkil edecek bir sonuç alması dileğiyle muvaffakiyet için dua ediyoruz."

Bakmadan Geçme