4 Yılda 3 Bin 869 Vana Aktif Hale Getirildi
(MASKİ) Genel Müdürlüğü altyapıda oluşan arızalara hızlı bir şekilde müdahale ederek,içme suyu hat vanalarının bakım, onarım, yenileme, vana iptali ve yükseltme çalışmalarını yapıyor.
4 Yılda 3 Bin 869 Vana Aktif Hale Getirildi
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü altyapıda oluşan arızalara hızlı bir şekilde müdahale ederek,içmesuyuhat vanalarının bakım, onarım, yenileme, vana iptali ve yükseltme çalışmalarınıyapıyor. Çalışmalar kapsamında 4 yıl içinde 3 bin 869 vana aktif hale getirildi.
“Arızadan Kaynaklı Su Kesintileri Sokak Bazlı Oluyor”
Malatya’nın altyapı ağını güçlendirmek için çalışmalarına devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü içmesuyu hat vanalarında bakım, onarım ve yükseltme çalışmaları yapıyor. Oluşan içmesuyu arızalarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduklarını belirten MASKİGenel MüdürüErtan Mumcu, “MASKİ olarak kurulduğumuz günden itibaren Malatya genelinde kapsamlı çalışmalar yapıyoruz. Şehrimizin asfalt altlarında kalmışiçmesuyu hat vanalarını tespit ederek kayıt altına alıyoruz. Kayıt altına aldığımız bu vanalardabakım, onarım, yenileme, vana iptali ve yükseltme çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda son 4 yılda3 bin 869 adet vanayükseltmeçalışması yaptık. Arızalanan vanalarınonarımını gerçekleştirdik.Yapılan çalışmalarla birlikte, bir sokakta oluşan arızadan dolayı sadece o sokağın suyu arıza giderilinceye kadar kesiliyor. Bir sokakta oluşan arızadan diğer mahalleler etkilenmiyor.Çalışmalarımız esnasında ihtiyaç olan yerlereyeni vana montajı yaptık.Şehir genelinde hat vanalarının yükseltilmesi ve aktif hale getirilmesi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şehrimiz ve insanımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için çalışıyoruz” diye konuştu.
Bakmadan Geçme