9 Genç Hakem Kokartılarına Kavuştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesinin Organize Ettiği Etiği Gecede Adaylık Sürecini Başarıyla Tamamlayan 9 Genç Hakem Kokartılarına Kavuştu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesinin Organize Ettiği Etiği Gecede Adaylık Sürecini Başarıyla Tamamlayan 9 Genç Hakem Kokartılarına Kavuştu.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şubesinin düzenlemiş olduğu kokart Töreninde 9 Aday hakem 1 yıllık aday hakemlik sürecinde başarılı olarak, il hakemliğine terfi etti.
Törenin açılış konuşmasını yapan TFFHGD Malatya Şubesi dernek Başkanı Batuhan GÜLTEK hakem arkadaşlarımıza derneğimizin seçim sürecinde bir sözümüz vardı. Mutlak suretle eğitim ve derslerin dışında bu tür organizasyonlarda bir arada olacağımıza söz vermiştik sözlerimizi yerine getirmenin ve genç hakem kardeşlerimizin terfisinden dolayı büyük bir onur duymaktayım diyerek genç hakemlere başarılar dileyerek,
Törene katılım sağlayan ve her zaman yanımızda olan TFF bölge müdürü Işılay ÇALIŞKAN, ASKF Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Osman Nuri KARAAĞAÇ, Malatya Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT ve Malatya gazeteci ve televizyoncular yönetim kurulu üyesi Spor Basınının güzide temsilcisi Şenol KARADUMAN’ın anlattıkları dosthane anılarla ve  konuşmalarıyla yeni hakemlerimize başarılar dilediler. Kokart töreni ve pasta kesimiyle devam eden törende kapanış konuşmasını yapan Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Mutlu DALBUDAK Hakemlik aşama aşamadır bu süreçte ilk aşamayı başarıyla tamamladınız diyerek genç hakemlere başarılar dileyerek ve gelen misafirlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Başarılı 9 Hakeme kokartları takıldı.
Başarılı olan hakemler.
Adaylık sürecini başarı ile tamamlayıp İL HAKEMİ olan
 Turan Akbulut, Sina Ustaoğlu , Kübra Yılmaz, Edanur Yüksel,
 Zahide Polat, Emre Katrancıoğlu, Serkan Karadoğan, M.Mustafa Erdem, Selim Doğan
 

Bakmadan Geçme