Aksa Elektrik, Uluslararası Malatya Kayısı Festivali'ne sponsor oldu

Aksa Elektrik T.C. Kültür Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 25.'si düzenlenen Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali'nin (Uluslararası Malatya Kayısı Festivali) sponsorlarından biri oldu.

Aksa Elektrik; T.C. Kültür Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 25.’si düzenlenen Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’nin (Uluslararası Malatya Kayısı Festivali) sponsorlarından biri oldu.

Malatya’nın çevre illerden geniş katılım gören ve bu yıl 25.’si düzenlenen geleneksel Uluslararası Malatya Kayısı Festivali’nin sponsorları arasında yer alan Aksa Elektrik, kültür ve sanata destek olmaya devam ediyor. Bölgenin en büyük etkinliklerinden biri olan festival kapsamında halk konserleri, yarışmalar, yerli ve yabancı halk dansı gösterileri, yürüyüşler ve sanat çalıştayı 21-24 Temmuz tarihleri arasında sevenleriyle buluşuyor. 

Eğlencenin kalbi bu festivalde atacak

Dünya kayısı başkenti Malatya’da her sene temmuz ayında gerçekleşen; birlik, beraberlik ve dayanışma amacı taşıyan festivale ilginin yoğun olduğu belirtildi. Yerli ve yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapan etkinlik dört gün boyunca izleyicilere kapılarını açacak. Bölgenin önemli bir gelir kaynağı olan ve ‘güneşin altın yumurtası’ olarak tabir edilen kayısı adına düzenlenen festival programının tamamına T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesi üzerinden erişilebiliyor.

Aksa Elektrik, gelecek dönemde de bölgeyi kalkındıracak ve turizme önayak olan kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceğini açıkladı. 

Bakmadan Geçme