Pütürge'de 19 Eylül Gaziler Günü Töreni Düzenlendi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni yapıldı. Törende, gaziler ve şehitler rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

Düzenlenen törene ilçe protokolü, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Program, günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalarla devam etti.

Gaziler Günü vesilesiyle Pütürge'de bir kez daha vatan uğruna canlarını ortaya koyan kahraman gaziler ve aziz şehitler yad edildi.

Bakmadan Geçme