Arguvan'da Bayramlaşma Töreni Gercekleşti

CHP Arguvan İlçe Başkanlığının organize ettiği bayramlaşma programı parti binasında gerçekleştirildi.

CHP Arguvan İlçe Başkanlığının organize ettiği bayramlaşma programı parti binasında gerçekleştirildi.
Bayramlaşma programına; Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Yılmaz, İlhan Balı, Hasan Karael, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım sağladılar. 
“Buruk Bir Bayram Geçiriyoruz”
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; “Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 11 ilimiz gibi bizde ilçemizde buruk bir bayram geçiriyoruz. Depremin yaralarını sarıp, ülkemizin içinde bulunduğu karanlığı geri de bırakarak, gelecekte ki güzel günleri görmek için el ele, omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz. Hüzünlü karşıladığımız bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışmayla yaralarımızı hep birlikte sarıp, yeniden baharların geldiği sağlık ve huzur dolu nice bayramlarda buluşacağımıza inanıyoruz. Depremlerde hayatını kaybeden canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu. 
“Adaletsizlik ve Hukuksuzluğa 14 Mayıs Akşamı Son Vereceğiz”
14 Mayıs seçimlerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Başkan Kızıldaş "İçerisinde yaşadığımız ve getirildiğimiz durum, hak etmediğimiz hayat pahalılığına, adaletsizlik ve hukuksuzluğa 14 Mayıs akşamı son vereceğiz. Hiç kimseyi kırmadan, birbirimize darılmadan, kimseyi ötekileştirmeden, küsmeden hep birlikte çalışarak, önümüzdeki süreci iyi değerlendirip Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 14 Mayıs akşamı 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Çocuklarımızın, torunlarımızın ve hepimizin geleceği için, bir oy bile çok önemli. Bu süreçte bir oyumuzun bile ziyan olmasını istemiyoruz. Biz çok umutluyuz, kazanacağımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğu yerde adalet olur. Adaletin olduğu her yerde de bolluk, bereket olur, kadınların ve gençlerimizin yüzü güler. 15 Mayıs sabahı daha güzel, daha aydınlık, umut dolu bir Türkiye’ye uyanacağımıza inanıyorum" dedi.
Aslantürk: “Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet Diliyorum”
CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk ise "Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme