Başkan Evren'den Berat Kandili Mesajı

Malatya Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Berat Kandili mesajı yayımladı.

Malatya Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Berat Kandili mesajı yayımladı.

Başkan Evren mesajında; kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik için eşsiz bir fırsat olduğunu belirterek, Berat Kandil’inin tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.
Ramazan ayına az bir zaman kala Berat Kandil’ine ulaşmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Evren, “Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandil’ine erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı Berat Kandil’inin, ilçemize, Ülkemize ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.
Başkan Evren, Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi, Allah'ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı Berat Kandili vesilesiyle, yaşadığımız depremlerin sona ermesini niyaz ediyor; deprem nedeniyle hayatını kaybedenlere bir kez daha Yüce Mevla’dan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Berat Kandilini tebrik ediyorum.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme