Başkan Gök, Gazetecilerimiz Doğru Bilginin kaynağı, Aydınlık Yarınlarımızın Teminatlarıdır

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

10 Ocak 1961 tarihinden itibaren kutlanmaya başlanan Çalışan Gazeteciler Günü; doğru, tarafsız, ilkeli habercilik anlayışı ile zaman mefhumuna yer vermeden büyük bir özveri ile çalışan tüm basın mensuplarımızın günü olarak takvim yapraklarımızda yer edinmiştir. Ülkemizdeki tüm insanlarımızın doğru ve tarafsız bilgiye erişebilmesinde olduğu gibi biz siyasetçilerin de kendilerini vatandaşlarımıza doğru bir şekilde aktarabilmemizde bir köprü görevi üstlenen basınımız ve medya sektörümüzün kıymetli temsilcileri ulvi bir görev icra etmektedirler.

Demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olan, halkımızı bilgilendirmek maksadı ile her türlü zorlu şart altında görev yapmaktan bir an olsun geri durmayan, kamu vicdanın ilkeli ve gür sesi olan basın mensuplarımız tarafımızca da sürekli desteklenmekte ve her türlü talep ve istekleri de tarafımızca yetkili birimlere aktarılmaktadır. 

Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olan gazetecilerimiz, üstlendikleri önemli misyon ile ülkemizin siyasi, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağladığı gibi, katkı sağlamaya da devam etmektedir. Bu vesileyle, böylesine önemli bir işe emek, gayret ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza başarılı bir meslek hayatı temenni ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum.
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
MALATYA İL BAŞKANI
GÖKHAN GÖK

Bülten

Bakmadan Geçme