Başkan Güder Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Belediye tesislerinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Alperen Ocakları İl teşkilatıyla Buluştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Belediye tesislerinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Alperen Ocakları İl teşkilatıyla Buluştu.

Kahvaltı Program’da Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlerle Buluştu sohbet etti sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya Alperen Ocakları teşkilatına ve gençlere teşekkür eden Başkan Güder, Gençlerimiz Bizim Geleceğimiz ve yarınlarımız. Ülke ve Vatan Bize emanet bizde emanet sahip çıkacağız Canımız ve malımız bu vatan için feda olsun dedi.

Her zaman Gençlerimize sahip çıkmamız lazım ifadelerini kullandı”. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediyenin hizmetlerini anlattı Battalgazi Belediye olarak 4 tane Gençlik merkezi 10 Bine yakın öğrencimiz Gençlik merkezinde kendi ihtiyaçlarını karşılıyorlar Beden Eğitim öğretmenliğine hazırlanıyorlar diğer tarafta. Kurslara hazırlanıyorlar Sanatsal anlamda resim kurs yerlerimiz mevcut Gençlik merkezlerimizde el becerisi yazılım, tasarım Gençlerimiz ilgisi ve alakaları varsa ise Battalgazi Belediyesi olarak Gençlerimiz Gençlik merkezine yönlendireceğiz, Gençlerimiz için Hizmetlerimiz devam edecektir. Siyasi parti ve sivil toplum temsilcilerimizle beraber gençliğin faydasını gördüğümüz sosyal sorumluluk projesine Battalgazi Belediye olarak varız Gençlerimizin yanındayız dedi.

Malatya’mıza çok önemli proje gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan Güder Gençlik Spor Bakanlığımız Gençlerimiz için çok önemli kazılım gerçekleştirdik Battalgazi ilçesine bağlı Hanımcılığı bölgesinde 60 Bin dönüm ’de Gençlik kampı kuruyoruz, Hızlı bir şekilde devam ediyoruz ve en yakın zaman’ da bitecek Malatya’mız ve Gençlik için çok önemli projeyi hayatta geçiriyoruz. Gençlerimiz bizim için önemli ve kıymeti şeklinde konuştu.

Büyük Birlik Partisi BBP Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ve ekibine teşekkür ediyorum. Alperen Ocakları Gençlerimizle bir araya geldiler, Belediye’nin projelerini dinledik Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Battalgazi Belediyesi olarak güzel projelere imza atıyorlar Malatya’mız ve Battalgazi gelişmeye devam ediyor ifadelerini kullandı.

Selcuk DÖNMEZ-malatyamuhabir

Bakmadan Geçme