Başkan Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak,, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Kutlama mesajında şu ifadelere yer veren Başkan Güzin Koçak, “Farklı sesler, özgün düşünceler kendini ifade etme imkânını basınımız ile bulur. Sağlıklı haber alan bir kamuoyu için de bu vazgeçilmez şarttır. Meslek etiğine tam bir bağlılıkla, vatandaşların gözü, kulağı ve dili olan tüm basın mensuplarının, demokrasinin güçlenmesinde tayin edici bir rol alırlar ve bu asla göz ardı edilmemelidir.
Sosyal medya ve internet haberciliğinde yaşanan hızlı gelişmenin önemine dikkat çeken Başkan Güzin Koçak, teknolojinin yakından takip edilmesinin gerekli olduğunu ancak bu mecrada doğru ve tarafsız haberciliğin her zamankinden daha önemli hale geldiğini ifade etti.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, basın şehitlerimize ve aramızdan ayrılan basın mensuplarına Allah’tan Rahmet diliyor, yerel basınımızda yıllarını bu mesleğe adamış tüm basın mensuplarımıza selam, saygı, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Bakmadan Geçme