Başkan Samanlı MHP Malatya Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adaylığı başvuru süreçlerini başlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi; Milletvekili Aday Adaylığı başvuru süreçlerini başlattı. Bu süreç kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Önceki Dönem İl Başkanı Mesut Samanlı da gereken girişimlerde bulundu. Görev süresince halkın ilgi ve sevgisine mahzar olan ve vatandaşın tüm sorunlarına çözümcü yaklaşımlar sergileyerek halkın takdirlerini toplayan başkan, 3 yıl boyunca Mhp Malatya İl Başkanı olarak görev yapmış, tüm süreçleri etkili ve istikrarlı tutum ve davranışlarla yönetmiştir. 
3 yıllık çalışmaların nihayetinde, görevini aday adaylığı için devreden Samanlı, süreçlerin başlamasına müteakip Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne milletvekili aday adaylığı başvurusu için giderek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulunup hayır dualarını aldı. 

MESUT SAMANLI KİMDİR

Malatya’nın Tepeköy mahallesinde dünyaya gelen Samanlı, 45 yaşındadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır. Malatya’da ikamet etmektedir. Esnaflık ile uğraşan İş insanı, 30 yılı aşkın süredir Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’nde çeşitli kademelerde görev yaptı. Bu konuda Samanlı’nın yaptığı açıklama şöyle; 

 “1992 yılında ortaokul öğrencisi iken Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’nda ocak sorumlusu olarak bu şerefli davaya hizmet etmeye başladım. Sırasıyla;
•    Ülkü Ocakları Malatya İl Yöneticisi
•    MHP Malatya İlçe Başkan Yardımcısı
•    MHP Malatya İl Yöneticisi
•    2017-2020 yıllarında 3 yıl Malatya Battalgazi İlçe Başkanı
•    2020-2022 yıllarında 3 yıl MHP Malatya İl Başkanlığı görevlerinde bulundum.
•    2022 yılında 81 il ve tüm partiler baz alınarak yapılan değerlendirmeler sonucunda Türkiye’de üçüncüsü düzenlenen Gümüş Kariyer Ödülleri’nde En Başarılı İl Başkanı ödülünü aldım. 
Davama ve partime 30 yıldır aktif bir şekilde hizmet etmenin onur ve gururunu yaşamaktayım.”

Bakmadan Geçme