Başkan Şengönül'den ramazan bayram mesajı

Ülkü Ocakları Malatya il başkanı Turgay Şengönül Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yüce Allah'ın lütfu ile Ramazan ayımızı idrak etmenin ardından, mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşuyor olmanın heyecanı ve şükrü içindeyiz.

Bayramlar birlik ve beraberliğin hatırlandığı, küslerin barıştığı, olanın olmayanla bölüştüğü gönül şenliklerimizdir.

Ancak bu yıl yaşadığımız deprem felaketi sebebi ile Battalgazi diyarı Malatyamızla beraber on ilimizi ve tüm ülkemizi derinden etkileyen acılar sebebiyle buruk hissetmekteyiz.

Yaşadığımız bu büyük felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve tüm yaralılarımıza şifa diliyorum. Evinden, memleketinden, sevdiklerinden ayrı bayramı yaşayacak tüm vatandaşlarımızın hasretini, özlemini paylaşıyorum. 

Ülkü Ocakları olarak felaketin ilk gününden bu zamana kadar kanayan yaraları sarmak ve vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını göstermek için çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamaya ant içtik. Yüzlerde tebessüm, sofrada aş, iftarda bir yudum su, gönüllerde umut olmayı nasip eden Yüce Allah'a şükürler olsun. Bu felaketlerin ve hüznün arkasından rahmet ayı Ramazan-ı Şerif'i yaşatan Ramazan Bayramı'na kavuşturan Yüce Allah'a şükürler olsun.

Biz büyük bir milletiz. Biri böler bin eder, birlik ve beraberliğimizle tüm zorlukların üstesinden geliriz.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm Türk İslam aleminin, tüm Malatyalı hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. 

Bayramınız mübarek olsun..."

Turgay ŞENGÖNÜL
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı

Bakmadan Geçme