Başkan Şerifoğulları: Büyük ve Güçlü Türkiye Hayali Kuranlar Kazanacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Seçimleri'ne sayılı günler kala milletvekili adayları ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte İmam Efendi Bulvarı esnaflarını ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs Seçimleri'nde destek istedi.
14 Mayıs Seçimleri'nde Elazığ’ın, geleceğine sahip çıkacağına inandığını ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Ülkemizin büyümesini, gelişmesini, yeni yüzyılına daha güçlü atılımlarla girmesini istemeyenler bir kez daha sandıkta gerekli cevabı alacaklardır. Biz sırtımızı sadece milletimize dayadık, milletimizden güç aldık. Seçimlere artık çok az bir süre kaldı. Bu sürede çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmamak üzere gece gündüz demeden hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. 14 Mayıs'a kadar da yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin samimi ilgisinden dolayı son derece mutluyuz. İnşallah 14 Mayıs’ta sırtını milletine dayayanlar, büyük ve güçlü Türkiye hayali kuranlar kazanacak. Biz inanıyoruz ki milletimiz 21 yılda elde ettiği kazanımlardan vazgeçmeyecektir. Doğru zaman, doğru adam diyerek Türkiye Yüzyılı’na en güçlü desteği verecektir. TOGG’dan, TCG Anadolu’ya, Akıncı’dan, Kızıl Elma’ya, nükleer santralden Karadeniz doğalgazına, petrol yataklarına sayısız hizmet ve eserle ayak seslerini duyduğumuz büyük ve güçlü Türkiye’yi, ‘Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme