Başkan Şerifoğulları, Zafran Toki Konutları Sakinleriyle Buluştu

Başkan Şerifoğulları: '28 Mayıs Akşamı Cumhurbaşkanımızla Birlikte Demokrasi Bayramını Yaşayacağız' Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdürerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaklaşan seçimler öncesinde AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ile birlikte 24 Ocak depremi sonrasında inşa edilen Zafran TOKİ konutları sakinlerini ziyaret etti.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen buluşmada konuşan Başkan Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da 24 Ocak 2020’de yaşanan deprem felaketinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yaraların çok hızlı bir şekilde sarıldığını ve 25 bin konutun ivedilikle inşa edilerek hak sahiplerine teslim edildiğini kaydetti. 6 Şubat’ta ise 11 ili etkileyen çok büyük bir felaketin yaşandığını belirten Başkan Şerifoğulları, 24 Ocak depremi sonrasında gerçekleştirilen yeniden yapılaşmanın sonucu olarak bu 11 il içerisinde en az etkilenen şehrin Elazığ olduğunu kaydetti. 
14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde Elazığ’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 240 bin oyla çok güçlü bir destek verdiğini ifade ederek Elazığlılara teşekkür eden Başkan Şerifoğulları, “Şimdi 28 Mayıs Pazar günü Türkiye’nin en kritik seçimlerinden birine gideceğiz. Katılım oranının en yüksek olduğu ve Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteğin verildiği il olmak istiyoruz. Sizler Cumhurbaşkanımıza inanıyorsunuz, güveniyorsunuz ve biliyorum ki O’nu yalnız bırakmayacaksınız. Allah’ın izniyle Zafran’da sandıkları patlatacaksınız ve 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızla birlikte demokrasi bayramını yaşayacağız. Cumhurbaşkanımız liderliğinde hizmet ve eser siyaseti sürecektir.” diye konuştu.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, AYLA TEYZEYİ ZİYARET ETTİ
Başkan Şerifoğulları mahalle sakinleriyle buluşmasının ardından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği pazar esnafı ziyaretinde samimi muhabbetiyle gönülleri fetheden ve kendisini davet eden Ayla teyzenin evine konuk oldu. Elazığ insanının samimi doğallığını yansıtan Ayla teyzeye konuk olan Başkan Şerifoğulları, Ayla teyze ve konuklarıyla uzun uzun sohbet etti, 28 Mayıs Seçimleri için destek istedi.

Bakmadan Geçme