Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Şerifoğulları: 'Şehrimizin Ve Ülkemizin Hızla Kalkınmaya Devam Etmesi İçin 'Doğru Zaman, Doğru Adam' Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Seçimleri'ne doğru milletvekili adayları ile birlikte ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Şahin Şerifoğulları AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ile birlikte Şehit İdris Doğan Caddesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaretlerinde 14 Mayıs Seçimleri'nin önemini anlatarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek isteyen Başkan Şerifoğulları, “Elazığ’ımızın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye en güçlü desteği vereceğine inancımız tam. Milletimizin desteğiyle 14 Mayıs Seçimleri'yle yeni bir zafere daha imza atarak Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda hedeflerimize kararlı adımlarla yürümeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Genci, yaşlısı her kesimden vatandaşların yoğun ilgi göstererek sevgisini dile getirdiği Başkan Şerifoğulları, “Gönül belediyeciliği sloganıyla çıktığımız yolculuğumuzda şehrimizi birbirinden kıymetli hizmetlerle buluşturmayı ama her şeyden önemlisi gönüllerinde yer edinmeyi hedefledik. Rabbime hamdolsun bugün attığımız her adımda vatandaşlarımızın gönülden muhabbetlerine tanık oluyoruz. Şehrimizde hemşehrilerimizle çok kıymetli bir gönül bağı kurduk. İşte bu güzel birliktelik AK Parti ruhunun tezahürüdür. Millet ve memleket sevdamızın tezahürüdür. AK Parti demek millete hizmet davası demektir. AK Parti demek memlekete hizmet sevdası demektir. Elazığ olarak milletimizin ve memleketimizin geleceği için şehrimizin ve ülkemizin hızla kalkınmaya devam etmesi için 14 Mayıs Seçimleri'nde ‘Doğru Zaman, Doğru Adam’ diyerek Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize desteğimizi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme