Başkan Sülük'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri 

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel seçimlerde, yeniden Pütürge Belediye Başkanı seçilen, Başkan Mikail Sülük, yeni dönemde göreve başladığından beri yoğun bir şekilde, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ziyaretçileri ağırlıyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel seçimlerde, yeniden Pütürge Belediye Başkanı seçilen, Başkan Mikail Sülük, yeni dönemde göreve başladığından beri yoğun bir şekilde, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ziyaretçileri ağırlıyor.

MHP MALATYA İL BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANLARI'NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Gökhan Gök ve MHP İlçe Başkanları, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Gökhan Gök ve MHP İlçe Başkanları Başkan Mikail Sülük ile istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Başkan Sülük, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

(MİAD) MALATYA İŞ ADAMLARI DERNEĞİ'İNDEN BAŞKAN SÜLÜK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

(MİAD) Malatya İş Adamları Derneği,  Malatya Şube Başkanı Mevlüt Alçık ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Başkan Sülük İle Belediye Başkanlığı Makamı'nda bir araya gelen MİAD Malatya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni dönem çalışmalarından dolayı başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

MASTÖB VE MAKON TARAFINDAN BAŞKAN SÜLÜK'E ZİYARET 

Geçtiğimiz günlerde (MASTÖB) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği ve (MAKON) Malatya Konfederasyonu Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'e, makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sırasında, MASTÖB ve MAKON Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Sülük'e hayırlı olsun dileklerini iletirken, başarı temennilerini dile getirdi. Yine yapılan ziyaret sırasında Pütürge İlçesi'nin geleceği ve genel durumu hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Mikail Sülük, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı MASTÖB ve MAKON Başkanları ile Yönetim Kurulu Başkanları'na temennilerini iletti.

Bakmadan Geçme