Başkan Yıldız 'Becerisizliğin Bizleri Getirdiği Nokta Ortadadır'

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı sert sözlerle eleştirerek 'Gri Pasaport olayı ile birlikte gündeme düşen Belediye'nin parası ile aile şirketinden beton alması derken şimdide depremden dolayı vatandaşı suçlaması skandallarına bir yenisini eklemiştir' dedi.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı sert sözlerle eleştirerek “Gri Pasaport olayı ile birlikte gündeme düşen Belediye’nin parası ile aile şirketinden beton alması derken şimdide depremden dolayı vatandaşı suçlaması skandallarına bir yenisini eklemiştir” dedi.
Başkan Yıldız dün yapılan Yeşilyurt Belediyesi Meclis toplantısına ilişkin olarak “Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar kendine yakışan üslup ile depremde ağır hasar alan veya yıkılan binalar için vatandaşları suçlayarak buraları vatandaş sulamıyor demesi akla ziyan bir açıklamadır. Yine konuşmasında Belediye’de biziz, kontrol edende biziz, imalatları yapanda biziz, takip edende biziz kendimizi toplum olarak bir çek etmemiz gerekiyor. İş ahlakımızı ve çalışmalarımızı gözden geçirmemiz gerekiyor demesi beraberinde Malatya’da kalifiye eleman eksikliğinden bahsederek izolasyon başta olmak üzere bir çok alanda çalışacak kişi bulamadık demesi ve son olarak ise koskoca Malatya’da Jeofizikçi yok demesi Malatya ile Malatyalı ile dalga geçmektir.” şeklinde konuştu.
Başkan Yıldız “Egonun, kibrin, becerisizliğin, liyakatsizliğin Malatya’yı, Yeşilyurt’u, Bostanbaşı’nı, Fahri Kayahan’ı getirdiği nokta açık seçik ortadadır. Malatya’nın son 22 yılında imzası olan AK Parti’nin yanı sıra şehrimizde yıllarca İmar Komisyonunda görev alan zatın hiçbir suçunun olmaması da insanımızı küçük görmenin bambaşka boyutudur. Ama az kaldı İYİ Parti iktidarında Malatyamıza, Yeşilyurtumuza, Bostanbaşımıza gereken müdahale yapılacak ve suçlulardan mutlaka hesap sorulacaktır.” dedi.

Bakmadan Geçme