Başkan Yılmaz, Aşure Etkinliğine Katıldı

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Akçadağ İlçe Başkanlığı ile Muharrem ayı nedeniyle Akçadağ Dayanışma Derneği'nin düzenlediği aşure etkinliğine katıldı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Akçadağ İlçe Başkanlığı ile Muharrem ayı nedeniyle Akçadağ Dayanışma Derneği'nin düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. Başkan Yılmaz,  Muharrem Ayı vesilesiyle yapılan hayır hasenat ve ibadetlerin kabul olmasını diledi.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini, bunları da kamuoyuyla paylaştıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, "Bizlerin birlik ve kardeşlik içinde olmamız gerekiyor. İnsanları renklerine, dillerine, inançlarına, mezheplerine göre ayırmayı onaylamıyorum. Ayrımcılık yapmayı kabul etmiyorum. Geçmişte yaşanan üzüntü verici olaylardan hepimiz ibret almalı ve geleceğimizi ona göre şekillendirmeliyiz. Bu etkinlikte bizleri buluşturan Akçadağ Dayanışma Derneği'ne teşekkür ediyor, tüm halkımızın Aşure Gününüzü tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum“ dedi.

Bakmadan Geçme