Battalgazi Belediye Meclisi'nde Encümen Ve Komisyon Üyeleri Belirlendi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Encümen ve Komisyon Üyelerini belirlenirken, gündem maddeleri arasında yer alan Battalgazi Belediyesi 2022 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağanüstü toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Encümen ve Komisyon Üyelerini belirlenirken, gündem maddeleri arasında yer alan Battalgazi Belediyesi 2022 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan ayı Olağanüstü toplantısı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirildi. Battalgazi Belediye Meclis Salonu'nda yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, ilk olarak Mart ayı Olağanüstü toplantının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda imar plan değişikliği ile ilgili bazı maddeler kabul edilerek karara bağlanırken, bazı maddelerinde ertelenmesine veya ilgili komisyona havale edilmesine karar verildi.
ENCÜMEN VE İHTİSAS KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ
Yapılan gizli oylama neticesinde 2023 yılında görev yapacak olan Encümen Üyeliğine; Adil Demirel, Ahmet Solmaz ve Yusuf Aksaç seçilirken daha sonra açık oylama usulüyle Komisyon Üyeleri belirlendi.
Oy çokluğu ile seçilen Meclis İhtisas Komisyon üyelikleri şu isimlerden oluştu; 
İmar Komisyonu Üyeleri: Eyüp Sağlam, Vahap Erdem, Rıfat Türker, Mehmet Ulaş ve Metin Mandal
Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri: Ali Sonkaya, Abuzer Altın, Ebru İnanç, Hadi Bayındır ve İsmet Cici
Çevre ve Sağlık Komisyonu: Hasan Demez, Adil Demirel, Mikail İkis, Leyla Keleş ve Burak Sürmeli
Gençlik ve Spor Komisyonu: Seyit Ahmet Taşır, Mehmet Ulaş, Ebru İnanç, Adem Atalan ve Mehmet Uslu
Hukuk Komisyonu: Mustafa Umut Yalçın, Ramazan Han, Leyla Keleş, Mehmet Ali Görgeç ve Adem Atalan
Halkla İlişkiler, Kent Ekonomisi ve Meslek Odaları Komisyonu: Sıddık Özdemir, Adil Demirel, Mehmet Çolak, Seyit Ahmet Taşır ve Bayram Çelik
Sosyal Hizmetler ve Engelliler Komisyonu: Abdurrahman Kızıl, Hadi Bayındır, Mikail İkis, Zafer Kırçuval ve Ahmet Solmaz 
Temel Haklar ve Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu: Leyla Keleş, Ebru İnanç, Zafer Kırçuval, Burak Sürmeli ve Mehmet Uslu
Turizm ve Sanat Komisyonu: Yusuf Aksaç, Mustafa Karaman, Adil Demirel, Mikail İkis ve Tuncer Bulgurlu
Eğitim ve Kültür Komisyonu: Mehmet Çolak, Alparslan Ersoy, Sıddık Özdemir, Burak Sürmeli ve Ramazan Han
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, seçimin ardından üyeliklere seçilen meclis üyelerine görevlerinde başarılar diledi. 14 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, gündem maddeleri arasında son sırada yer alan Battalgazi Belediyesi 2022 yılı faaliyet raporu da görüşüldü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu gündem maddesinin görüşülmesi için yerini Battalgazi Belediye Meclis 2.Başkan Vekili Ahmet Solmaz’a devretti. 2.Başkan Vekili Solmaz’ın başkanlığında Battalgazi Belediyesi 2022 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağanüstü toplantısı ise 3 Mayıs Çarşamba günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.

Bakmadan Geçme