Çalık, Türkiye tarihi açısından önemli bir gün

AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 'Bu seçimin ülkemize sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, kardeşliği, barışı ve muhabbeti getirmesini canı gönülden temenni ediyorum. Milletimizin kararlarını dua ederek, alkışlayarak başımızın üzerinde taşıyacağız' dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Bu seçimin ülkemize sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, kardeşliği, barışı ve muhabbeti getirmesini canı gönülden temenni ediyorum. Milletimizin kararlarını dua ederek, alkışlayarak başımızın üzerinde taşıyacağız” dedi. 

Çalık, ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında oyunu Malatya Anadolu Lisesi’nde kullandı. Oy kullanma işlemi öncesi sandık görevlileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, “28 Mayıs 2023 Türkiye tarihi açısından önemli bir gün” ifadesini kullandı. 

“Türkiye yüzyılını inşa ederken bugüne kadar bütün siyasiler konuştu. Bugün milletimizin konuşacağı gün” diyen Çalık, şunları söyledi:
“Milletimizin kararının her daim olduğu gibi bugünde başımızın üzerinde yeri var. Sandıklardan çıkacak her türlü karar bizim başımızla gözümüz üstüne. Bugün milletin kararının verildiği gün. Sandık görevlileri, sandıklara sahip çıkmak üzere görevlerinin başındalar. İnşallah 2023’te Türkiye yüzyılını inşa ederken; geleceğimize, çocuklarımıza, vatanımıza, milletimize ve ümmetimize hayırlı kararlar bu sandıklardan çıkar. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Bu seçimin ülkemize sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, kardeşliği, barışı ve muhabbeti getirmesini canı gönülden temenni ediyorum. Milletimizin kararlarını dua ederek, alkışlayarak başımızın üzerinde taşıyacağız.” 

Sandıklara giden bütün seçmenlere ve muhtarlara emeklerinden dolayı teşekkür eden Çalık, “Son karar, bugünkü karar. İnşallah cumhurbaşkanımızı belirleyeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme