Chp Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'dan Akçadağlılar Derneğine Ziyaret.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Malatya milletvekili adayı Yusuf Kurşun ile birlikte Akçadağlılar derneğine ziyaret gerçekleştirdiler. Heyet Akçadağlılar Derneği başkanı Murat Maskar ile seçim sürecine dair görüş alış verişinde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Malatya milletvekili adayı Yusuf Kurşun ile birlikte Akçadağlılar derneğine ziyaret gerçekleştirdiler. Heyet Akçadağlılar Derneği başkanı Murat Maskar ile seçim sürecine dair görüş alış verişinde bulundu.
Murat Maskar’’ CHP bu dönem bazı tabuları yıktı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyoruz.
Değerli milletvekilimize ve milletvekili adaylarımıza hoş geldin diyoruz. Bu dönem Cumhuriyet Halk Partisi adına bazı tabuların yıkıldığını görüyoruz. Özellikle geçen gün katıldığımız iftar yemeğinde bir çok milliyetçi vatandaşımızın ve adayın çok olumlu düşüncelerine şahit olduk. Biz başta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bizler Akçadağlıyız, Akçadağlı olmaktan gurur duyuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’de bu dönem bir Akçadağlıyı listesinde aday gösterdi. Başta yine Sayın Kılıçdaroğlu’na ve şahsınıza tekrar teşekkür ediyorum. Akçadağ Malatya’nın en büyük nüfusuna sahip ilçelerinden biridir. Gerek siyasi, gerek kamusal alanda Akçadağ’ımızın yeteri kadar yer almadığını gördük. Bunları bir çok yerde dile getirmemize rağmen siyasi iktidar veya siyaseti yönetenler hiçbir zaman bunları dikkate almadılar. İnşallah bundan sonraki dönemde, Cumhuriyet Halk Partisi bazı tabuları yıktı ve önümüzde ki süreçte de hızlı ve emin adımlarla yoluna devam eder. Bu düşüncemiz samimi bir düşüncedir. Bizler doğru olan, doğruyu savunan her şeyin yanındayız. Biz Akçadağlılar olarak artık bazı değişimlerin zamanının geldiğini biliyoruz. İnşallah Malatya toplumu seçime yüksek oranda katılım gösterir ve bunu gösterir. Malatya seçmenimizin sandığa gitmelerini talep ediyoruz.
Veli Ağbaba’’ Akçadağ’a söz diyoruz, biz iktidar olursak Akçadağ ve Akçadağlılar iktidar olacak’’.
Sevgili Murat Başkana ve onun şahsında tüm Akçadağlılara gönülden teşekkür ederim. Akçadağ’ımızı gönülden ve kalpten seviyoruz. Akçadağ Malatya’mızın en önemli ilçelerinden birisidir. Akçadağ Malatya’mızda ayrı bir kültürü olan, ayrı bir tarzı olan bir ilçemiz. Kozluca’sı, Bahrisi, Küreciği, Öreni, Argası Kürnesi hepsi kardeşçe bir arada yaşıyor ve bu ilişkiyi de sizler sağlıyorsunuz. Akçadağ’ımızda huzur var, kardeşlik var, hiçbir ayrım yok. Akçadağ sadece kayısısı ile meşhur değil, dünyaya ün sanmış Akçadağ pilavı var, Akçadağ kömmesi var. Akçadağlılar bizim elimizden tuttu, bizim de o eli bırakmaya hiç niyetimiz yok. Allah nasip eder iktidar olursak bilin ki Akçadağlıların vekili olacak, temsilcisi olacak. Burada biz ne kadar meclise güçlü gidersek, Akçadağlılar da o kadar güçlü olacak. Akçadağ’ın ayağa kalkması, tekrar büyümesi gelişmesi sağlanır ve biz de buna katkı vermek isteriz. Malatya’da yaşayan Akçadağlılarda bürokrasi de hak ettiği yeri bulur. Listemizde Akçadağ’a emeği olan, Fen lisesi müdürlüğünü yapmış Yusuf Kurşun arkadaşımızla el ele çalışıyoruz. Akçadağ’a söz diyoruz, biz iktidar olursak Akçadağ ve Akçadağlılar iktidar olacak.
Yusuf Kurşun’’ Akçadağlılar olarak bu dönemde birlik ve beraberliğimizi daha fazla sağlamalıyız’’.
Değerli Başkanım Murat Maskar’a ve değerli hemşerilerime bizlere bu kapıyı açtığı için teşekkür ediyoruz. Sayın Genel Başkan Yardımcım Veli Ağbaba’nın Akçadağlılara ne kadar değer verdiğini geçmişten bugüne çok iyi biliyoruz. Bir felaket yaşadık, ciddi yaralar aldık, bu yaraları hep birlikte saracağız. Akçadağlılar olarak bu dönemde birlik ve beraberliğimizi daha fazla sağlamalıyız. Ben beşinci sıra milletvekili adayıyım, Akçadağ’lıyım hiçbir şey de gözüm yok, Akçadağlılar yanımda olsun yeter dedim. Genel Başkan Yardımcımın yanında çalışarak güzel yerlere geleceğimize eminim dedim. Sizlerin de bu konuda bize destek vereceğine eminim, hepinize teşekkür ediyorum.

Bakmadan Geçme