Cumhurbaşkanımız Her Konuda Esnafımızın Yanında Olmuştur

Ülke ve Millet olarak 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde, halkımız büyük bir demokratik olgunlukla sandık başına giderek tercihini yaptı. Halkın iradesiyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek güven tazelemiştir. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun.

Ülke ve Millet olarak 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde, halkımız büyük bir demokratik olgunlukla sandık başına giderek tercihini yaptı. Halkın iradesiyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek güven tazelemiştir. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun.

Seçim sonrası yeni dönemde artık çalışmalar hızla başlamalıdır. 6 Şubat depremlerini yaşayan Malatya’nın da yaralarının sarılmasını, Malatya’da ticaretin dönmesi adına Esnaf ve Sanatkârlarımıza işyerlerinin yapılması ile şehirdeki binaların altyapı, üstyapıları, çevre ve şehircilik yeni planlamaları ile yeni yerlerin belirlenmesini bekliyoruz.

Malatya’da Kurum ve Kuruluşların da birçoğu ya yıkıldı ya da ağır hasar gördü. Yenileri yapılırken şehrin gelişmesi adına şehrin dışına yapılmalıdır. Trafik planlamalarla rahatlatılmalıdır.

Deprem sonrasında esnafımız için maddi olarak da zor geçen süreçte Malatya’da 1422 esnafımızın kooperatifimize yaptığı müracaatta 541 esnafımıza 250 bin TL deprem kredisi, ilk 1 yıl ödemesiz, sonraki 5 yıl 0.75 faizle toplamda 135 Milyon TL olarak ödenmiştir. TESKOMB’un müracaatı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, kooperatiflere ilave 130 Milyar TL aktarılmıştır. Teşekkür ederiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Esnaf camiamıza her konuda destek olmuştur. Bundan sonraki süreçte de Malatya’nın ayağa kalkması adına yapacağı hizmetlerden, vereceği desteklerden eminiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza görevinde başarılar diler, sağlık ve mutlulukla görevini icra etmesini Cenabı Allah’tan dilerim.

ALİ EVREN

MALATYA ESKKK BAŞKANI
21.BÖLGE BİRLİĞİ BAŞKAN VEKİLİ

Kayhan İNCEOĞLU Malatya Derin Haber

Bakmadan Geçme